CATERING
Catering obiadowy
Zestawy weekendowe (16/17.01.2021 r.)
Schabowy z boczkiem i ziołami prowansalskimi zapiekany serem / puree / surówka - 27 PLN
Żeberka w sosie miodowo-pikantnym / talarki / surówka - 32 PLN
weekendowe menu stałe
Rolada / kluski śląskie / sos / modra kapusta - 25 PLN
Pierś z sosie pieczarkowo-porowym / kluski śl./ surówka - 25 PLN
Pierś z kaczki / kluski śl. lub ziemniaki / sos / buraczki - 30 PLN
Golonko / ziemniaki pieczone / kapusta zasmażana - 35 PLN
Makaron penne z rukolą, szpinakiem i fetą - 25 PLN (VEGE)
do każdego dania ZUPA gratis!
(rosół lub kwaśnica)
KIDS: Nuggetsy z kurczaka / frytki - 20 PLN
KIDS: Kluski śląskie / sos mięsny - 10 PLN
ZESTAW DLA 4 OSÓB - 185 PLN
rolada x2 / udko z kaczki x2/
medaliony wieprzowe x2 / nuggetsy x2
kluski śląskie / sos / pieczone ziemniaki / zestaw surówek
Catering imprezowy
Zakąski zimne
PATERA DLA min.6 OSÓB - 38 PLN/os.
- Wędliny swojskie
- Tymbaliki drobiowe
- Pierożki gyoza
- Jajka faszerowane
- Muszelki faszerowane
- Pieczarki faszerowane
- Krążki tortilli smakowej
- Koreczki
- Kuleczki serowe philadelphia i jalapeno
- Krążki cebulowe
ŚLEDŹ (jeden rodzaj do wyboru)
- Węgierski
- Japoński
- Olej
- Szwajcar
SAŁATKA (dwa rodzaje do wyboru)
- Jarzynowa
- Grecka
- Makaron ryżowy z kurczakiem
- Z suszonymi pomidorami
- Carpaccio z buraka z roszponką i fetą
- Tortellini
- Brokułowa
- Fitness
ZUPY GULASZOWE- 14 PLN/os.
- Bogracz (wołowy)
- Strogonoff (wieprzowy)
- Leczo (drobiowe)
- Chilli con carne (wieprzowo-wołowe)
KANAPKI 1 SZT. - 3-4 PLN/szt.
PATERY MIĘS (dla 6 osób - 12 sztuk mięsa)
ZESTAW ŚLĄSKI – 230 PLN
golonka x2 / żeberko w kapuście x2 / krupniok x2 / szynka peklowana x4 / karczek x2
dodatki: kapusta zasmażana /coleslaw / ziemniaki puree / ziemniaki opiekane
ZESTAW SZEFA – 240 PLN
szaszłyk drobiowo-warzywny x2 / devolaille z serem x2 / kieszeń drobiowa ze szpinakiem x2 / udko drobiowe faszerowane x2 / policzki wieprzowe x8
dodatki: surówka z czerwonej kapusty /coleslaw/ sos czosnkowy / duffinki / ziemniaki opiekane
ZESTAW GRILLOWY – 250 PLN
pierś z grilla z boczkiem i serem wędzonym x2 / karczek x2 / kiełbasa x4 / camembert x2 / schab przeplatany boczkiem x2
dodatki: pierogi ruskie x9 / warzywa grillowane / wadges / surówka z k.pekińskiej / ziemniaki opiekane / sos BBQ
ZESTAW PREMIUM – 280 PLN
rolada x4 / udko z kaczki x4 / medaliony wieprzowe x2 / nuggetsy z kurczaka x 2
dodatki: czerwona kapusta / buraczki / kluski śląskie / ziemniaki opiekane / sos mięsny
ZESTAW FIRMOWY – 600 PLN DLA 25-30 OSÓB
Peklowany udziec pieczony (ok. 10 kg)
dodatki: kapusta zasmażana /coleslaw / ziemniaki opiekane / sos grzybowy
Kontakt
Zamówienia
tel. (32) 431 89 86
kom. 501 262 085
recepcja-czerwionka@bialydom.com.pl