Sylwester

 

Menu na Sylwestra 2019/2020

I Danie:

* Krem z podgrzybka z grzankami

II Danie:

* Polędwiczka wieprzowa w sosie ziołowym z gratinsami i sałatką

III Desery podane w bufecie:

* Deser chałwowy z musem truskawkowym

* Ciastka koktajlowe

* Owoce

IV Zimna płyta:

* Wyroby z własnej wędzarni

* Bagietka z pastą smakową i rukolą

* Warszywa marynowane

* Befsztyk tatarski z dodatkami

* Sałatka grecka

* Sałatka z brokuł

* Pieczarki faszerowane

* Siekany śledź z marynowanymi grzybami

* Śledź pod pierzynką

* Pieczywo, masło

V Przekąski na ciepło:

* Nagetsy z dipem czosnkowym

* Camembert z żurawiną

VI Ciepła kolacja:

* Strogonof z bułką z pieca

 

Napoje:

* Kawa, herbata - bez ograniczeni

* Napoje niegazowana (woda oraz soki) - bez ograniczeni

* Napoje gazowane 2 szt na osobę

* 0,5l wódki na 2 pary

* Lampka wina musującego na przywitanie nowego roku

 

CENA:

- SALA DUŻA I BANKIET 480 ZŁ/PARA - ROZPOCZĘCIE GODZINA 19:00

- SALA GÓRNA 400 ZŁ/PARA - ROZPOCZĘCIE GODZINA 20:00

 

OPRAWA MUZYCZNA:

SALA DUŻA - DJ LECHU

SALA BANKIETOWA - ZESPÓŁ MUSIC TEAM

 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!