Bal Walentynkowy

MENU:

 

Zupa:

  • Krem z pieczonego buraka ze szpinakiem i serem (Kociołek kupidyna)

Danie główne:

  • Otulaniec wieprzowo-drobiowy z żurawiną, sosem chutney mango oraz duetem cukinii z pesto puree z ziemniaka i marchwii (Zakochany duet)

Słodki bufet

  • Ciasta kokatjlowe
  • Kawa
  • Herbata 

Zakąski zimne (50 dań Greya):

  • Crispy smakowe
  • Croissanty z serkiem i kabanosem
  • Tortilla z wołowiną
  • Kurczak curry z  sosem tao-tao
  • Sałatka z kaszy bulgur z wędzonką
  • Sałatka waldorf
  • Sałtka z granatem
  • Springrolle drobiowe
  • Indyk z mozzarelą
  • Selekcja serów
  • Selekcja wędlin

Bufet dań gorących:

  • Krem z pomidorów (Amore pomidore)
  • Makaron Chow Mein z wieprzowiną oraz warzywami w sosie sezamowym (Pocałunek Gejszy)

Napoje:

  • Kawa / herbata - bez limitu
  • Woda / soki owocowe - bez limitu