CATERING

DANIA NA WYNOS

ZUPY:

- Rosół – 8 zł

- Zupa ogórkowa – 8 zł

- Zupa pomidorowa z ryżem - 8 zł

- Zupa pieczarkowa z makaronem – 8 zł

 

DANIA GŁÓWNE:

- Rolada wieprzowa, kluski, modra kapusta, sos – 26 zł

- Pieczeń wieprzowa, kapusta zasmażana, wedgesy, sos pieprzowy – 26 zł

- Kotlet de volaille z serem, frytki, surówka z białej kapusty – 22 zł

- Kotlet drobiowy, frytki, surówka z marchwi – 20 zł

- Kotlet schabowy, talarki ziemniaczane, kapusta zasmażana z grzybami – 24 zł

- Nuggetsy w panko, frytki, surówka z marchwi – 20 zł

- Makaron farfalle z sosem z grzybów leśnych – 20 zł

- Sałatka Biały Dom z pikantnym serem cheddar i sosem musztardowym – 22 zł

- Naleśniki z serem (3szt.) – 12 zł

- Naleśniki z jabłkiem (3szt) – 12 zł

- Pierogi ruskie okraszone cebulką smażoną (8 szt.) – 16 zł

- Pierogi z mięsem okraszone cebulką smażoną (8szt) – 16 zł

- Tortilla z gyrosem wieprzowym w sosie sweetchilli, pomidor, ogórek, cebula, sałata – 18 zł

- Chicken burger w złocistej panierce, pomidor, ogórek, cebula, sałata i sos tysiąca wysp – 18 zł

 

PIZZA 30 cm

  1. Margarita (sos, ser, pomidor, oregano) – 20 zł
  2. Pollo (sos, ser, pomidor, feta, kurczak, szpinak) – 25 zł
  3. Pepperonii (sos, ser, pieczarki, salami, cebula, papryka) – 25 zł
  4. Salsiccia (sos, ser, kiełbasa, pieczarki, kukurydza, oscypek) – 25 zł
  5. Vegetariana (sos, ser, pieczarki, papryka, cebula, pomidor, tofu) – 25 zł

 

Do każdej pizzy sos pomidorowy i czosnkowy w zestawie.

 

CODZIENNIE - DANIE DNIA 26 ZŁ

ZUPA + DANIE GŁÓWNE

Zapytaj o nie pod numerem: (32) 323 85 52

 

Dowóz do: Paniówki, Paniowy, Borowa Wieś, Gierałtowice, Ornontowice, Chudów – bezpłatnie przy zamówieniu powyżej 50 zł, Ruda Śląska +10 zł.

Przy zamówieniach powyżej 150 zł – LITR SOKU GRATIS.

Przy zamówieniach powyżej 300 zł – WINO GRATIS.

 

Zamówienia przyjmujemy:

Pon - Pt 13:00 - 20:00

Sb - Ndz 12:00 - 20:00

Zapraszamy do składania zamówień:

tel. (32) 323 85 52
tel. (32) 757 14 10

BARBÓRKA OFERTA CATERINGOWA

W trosce o bezpieczeństwo pracowników wysyłamy propozycję świętowania Barbórki w formie cateringu.

 

ZESTAW DLA 4 GÓRNIKÓW

1. Golonka pieczona lub gotowana ok 700g/szt. x 4,

 Kapusta zasmażana lub panczkraut 150g x 4,

2. Półmisek zakąsek piwnych(jeden półmisek na 4 osoby):

  • krupniok
  • kiełbasy swojskie
  • kabanosy
  • marynat
  • serki pikantne
  • pajda chleba swojskiego ze smalcem i cebulka x 4

 

KOSZT: 280 ZŁ/ ZESTAW

 

 ZESTAW OPCJONALNIE: 4 x PIWO - 10 ZŁ

 

DOSTAWA DO KNUROWA I OKOLIC -GRATIS!

 

Powyższa oferta stanowi wyłącznie propozycję i pozostaje do modyfikacji wedle Państwa oczekiwań, niemniej jednak liczymy, iż spotka się z Państwa zainteresowaniem.

 

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu:

Tomasz Kaczmarek 

Tel. 533 380 340

E-mail: t.kaczmarek@bialydom.com.pl

CATERING - ZESTAW OBIADOWY

CATERING OBIADOWY 4 osobowy

- Rolada wieprzowa 2 szt
- Kotlet De Volaille 2 szt
- Sache z sosem majerankowym
- Kluski, sos
- Zestaw surówek


Cena 130zł

CATERING IMPREZOWY

CATERING IMPREZOWY (min. 6 osób)

Zupy do wyboru:

- Rosół z makaronem

- Krem z batata z boczkiem

- Krem z grzybów leśnych św. Huberta z grzankami

 

Patera mięs (po 2 szt./os):

- Rolada wołowa

- Karczek z bakaliami

- Włoski filet z piersi

- Zawijaniec drobiowy gruszką

- Sakiewka wieprzowa z farszem podgrzybkowym

 

Dodatki:

- Sos pieczeniowy

- Sos grzybowy

- Modra kapusta

- Biała zasmażana kapusta z boczkiem

- Surówka z marchewki

- Kluski 

- Dufinki ziemniaczane

 

Cena: 55 zł/os

 

Zimna płyta:

- Półmisek mięs pieczystych

- Półmisek mięs z własnej wędzarni

- Selekcja serów

- Tymbaliki drobiowe

- Łosoś wędzony z dipem koperkowo – limonkowym

- Pierożki gyoza 

- Kiełbasa w cieście francuskim

- Cheddar smażony

- Krążki cebulowe z sosem ostrym

- Śledź w oleju

- Śledź po holendersku

- Sałatka z kurczakiem i ananasem

- Sałatka z makaronem grandine i suszonymi pomidorami

- Masło, pieczywo

 

Cena: 40 zł/os

 

Kolacja:

- Sznycel ze szpinakiem

- Eskalopki z polędwicy z boczniakiem

- Schab panierowany z oscypkiem i żurawiną

- Gnocchi smażone na maśle z parmezanem

- Wedgesy

- Warzywa gotowane

- Kapusta zasmażana z grzybami

 

Cena: 45 zł/os

 

Dania jednogarnkowe:

- Wołowina po burgundzku

- Boeuf Stroganow

- Chili con carne

 

Cena: 15 zł/os

CATERING - 30 osobowy

CATERING na około 30 osób

- Kita wieprzowa w całości pieczona w piecu chlebowym  (około 10 kg)

 

Dodatki:

- Ziemniaki opiekane

- Wedgesy

- Kapusta zasmażane z grzybami

- Tzatziki

 

Cena: 800 zł

CATERING ŚWIĄTECZNY

Zamówienia świąteczne:

 

Zupy:

  • Zupa grzybowa 350ml 12,00
  • Barszcz z uszkami 200ml/5szt. 9,00

 

Dania rybne i mięsne:

  • Karp smażony na klarowanym maśle 200g 25,00
  • Miruna w płatkach migdałowych 200g 27,00
  • Łosoś w ziołach 200g 29,00
  • Rolada wołowa z sosem 18,00
  • Kaczka w całości faszerowana bakaliami ok. 2kg 100,00
  • Udko kacze w pomarańczach 15,00
  • Szynka szpikowana wędzonką 700g 50,00

 

Dodatki:

  • Kapusta czerwona z boczkiem 500g 15,00
  • Kapusta zasmażana z grzybami 500g 20,00
  • Kluski 10szt. 6,00
  • Pierogi z kapusta i grzybami 8 szt. 15,00
  • Krokiet z kapustą i grzybami 1szt. 4,00

 

Desery:

  • Tradycyjne śląskie makówki 500g 30,00
  • Sernik dyniowy (12 porcji) 90,00
  • Strucla makowa

 

Garmażerka:

  • Karp w galarecie (patera 6 porcji) 95,00
  • Karp po żydowsku (patera 6 porcji) 100,00
  • Ryba po grecku (patera 6 porcji) 35,00

 

WIĘCEJ INFORMACJI - 533 380 340

Kontakt

ZAMÓWIENIA:

tel. (32) 323 85 52
tel. (32) 757 14 10
recepcja-paniowki@bialydom.com.pl