CATERING

CATERING - ZESTAW OBIADOWY

CATERING OBIADOWY 4 osobowy

- Rolada wieprzowa 2 szt
- Kotlet De Volaille 2 szt
- Sache z sosem majerankowym
- Kluski, sos
- Zestaw surówek


Cena 130zł

CATERING IMPREZOWY

CATERING IMPREZOWY (min. 6 osób)

Zupy do wyboru:

- Rosół z makaronem

- Krem z batata z boczkiem

- Krem z grzybów leśnych św. Huberta z grzankami

 

Patera mięs (po 2 szt./os):

- Rolada wołowa

- Karczek z bakaliami

- Włoski filet z piersi

- Zawijaniec drobiowy gruszką

- Sakiewka wieprzowa z farszem podgrzybkowym

 

Dodatki:

- Sos pieczeniowy

- Sos grzybowy

- Modra kapusta

- Biała zasmażana kapusta z boczkiem

- Surówka z marchewki

- Kluski 

- Dufinki ziemniaczane

 

Cena: 55 zł/os

 

Zimna płyta:

- Półmisek mięs pieczystych

- Półmisek mięs z własnej wędzarni

- Selekcja serów

- Tymbaliki drobiowe

- Łosoś wędzony z dipem koperkowo – limonkowym

- Pierożki gyoza 

- Kiełbasa w cieście francuskim

- Cheddar smażony

- Krążki cebulowe z sosem ostrym

- Śledź w oleju

- Śledź po holendersku

- Sałatka z kurczakiem i ananasem

- Sałatka z makaronem grandine i suszonymi pomidorami

- Masło, pieczywo

 

Cena: 40 zł/os

 

Kolacja:

- Sznycel ze szpinakiem

- Eskalopki z polędwicy z boczniakiem

- Schab panierowany z oscypkiem i żurawiną

- Gnocchi smażone na maśle z parmezanem

- Wedgesy

- Warzywa gotowane

- Kapusta zasmażana z grzybami

 

Cena: 45 zł/os

 

Dania jednogarnkowe:

- Wołowina po burgundzku

- Boeuf Stroganow

- Chili con carne

 

Cena: 15 zł/os