CATERING
DANIA NA WYNOS
PRZYSTAWKI
- Tatar z cebulką i ogórkiem, podawany z pieczywem - 33 zł
- (beef tartare with additives)
- Krewetki z masłem ziołowym - 33 zł
- (Shrimps with herb butter)
ZUPY
- Rosół - 13 zł
- (noodle soup)
- Żurek - 14 zł
- (sour soup)
- Zupa krem (sezonowa) - 14 zł
- (seasonal cream soup)
DANIA GŁÓWNE
- Rolada wieprzowa, kluski śląskie, czerwona kapusta - 40 zł
- (pork roulade, dumplings with sauce, red cabbage)
- Rolada wołowa, kluski śląskie, czerwona kapusta - 44 zł
- (beef roulade, dumplings with sauce, red cabbage)
- Kotlet de volaille z serem, frytki, zestaw surówek - 38 zł
- (de volaille, fries, set of salad)
- Filet grillowany z boczniakiem, frytki, zestaw surówek - 38 zł
- (grilled chicken fillet with oyster mushroom, fries, set of salad)
- Schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana - 35 zł
- (pork chop, potatoes, fried cabbage)
- Nuggetsy w chrupiącej panierce, frytki, zestaw surówek - 33 zł
- (nuggets, fries, set of salad)
- Stek z polędwicy, ziemniaki,sos z zielonego pieprzu - 58 zł
- (roasted pork steak, potatoes, green pepper sauce)
- Żebro wołowe BBQ, warzywa grillowane, sos tzatziki - 56zł
- (BBQ beef rib, grilled vegetables, tzatziki sauce)
- Burger wołowy, ser cheddar, pomidor, ogórek, sałata, cebula - 45zł
SAŁATKI
- Sałatka z kurczakiem (mix sałat, filet grill, mozarella, ogórek, pomidor, oliwa smakowa) - 32 zł
- (set of lettuces, grilled chicken, mozarella, cucumber, tomato, flavored oil)
- Sałatka z krewetkami (mix sałat, krewetki, groszek cukrowy, pomidor) - 35zł
- (set of letuces, shrimps, sugar peas, tomato)
MAKARONY
- Makaron z polędwiczką wieprzową, na białym winie z pieczarkami, cebulą, czosnkiem, śmietaną, pomidorem i tymiankiem - 36 zł
- (pasta with pork tenderloin, on white wine with mushrooms, onion, garlic, cream, tomato and thyme)
- Makaron z krewetkami, cebulą, czosnkiem, pomidorem i oliwą bazyliową - 40 zł
- (pasta with shrimps, onion, garlic, tomato and basil oil)
- Makaron z tofu i warzywami ratatouille - 36zł
- (pasta with tofu and ratatouille vegetables)
RYBY
- Łosoś grillowany z warzywami ratatouille oraz z gnocchi z oliwą smakową - 48 zł
- (grilled salmon with ratatouille and gnocchi with flavored oil)
- Dorsz z frytkami i zestawem surówek - 42 zł
- (cod with fries and set od salad)
DANIA WEGAŃSKIE
- Zupa krem (sezonowa) - 14 zł
- (seasonal crem soup)
- Placki ziemniaczane z sosem grzybowym z roślinnej śmietany z czosnkiem - 38 zł
- (Potato pancakes with mashroom and garlic sauce)
- Makaron tofu i warzywami ratatouille - 36zł
- (pasta with tofu and rataouille vegetables)
- Steak sojowy, ziemniaki, warzywa ratatouille - 45 zł
- (soybean steak,potatoes, ratatouille)
- Burger wegański, pomidor, ogórek, sałata, cebula - 45zł
DESERY
- Pancakes z musem z mango - 16zł
- Gofry z bitą śmietaną i gałką lodów - 19zł
- Lody z owocami i śmietaną - 21zł
- Szarlotka na gorąco z lodami - 24zł
Zamówienia przyjmujemy:
Codziennie: 9:00-20:00
Zamówienia realizujemy:
Pon-Pt 13:00-20:30
Sob-Nd 12:00-20:30
ZAMÓW
TEL. (32) 235 95 66
CATERING IMPREZOWY
Catering imprezowy (min. 6 os)
Obiad
Zupa do wyboru
- Rosół z makaronem
- Krem sezonowy
- Strogonow
Patera mięs (2szt/os)
- Rolada wieprzowa
- Udko z kaczki
- Włoski filet z piersi
- De volaille
- Policzki wieprzowe
Dodatki:
- Sos pieczeniowy
- Modra kapusta
- Kapusta kiszona zasmażana
- Surówka z białej kapusty
- Kluski śląskie
- Ziemniaki z wody
Cena: 65zł/os
Kolacja
Mięsa (2szt/os)
- Sznycel po parysku ze szpinakiem
- Eskalopki z poledwiczki wieprzowej z boczniakiem
- Indyk grillowany z ratatouille
- Kotlet schabowy tradycyjny
Dodatki: Gnocchi / Wedgesy / Warzywa gotowane / Surówka z kapusty pekińskiej
Cena: 60zł
Zimna płyta
- Półmisek mięs pieczystych
- Półmisek mięs z własnej wędzarni
- Selekcja serów
- Tymbaliki drobiowe
- Łosoś wędzony
- Pierożki gyoza
- Caprese
- Cheddar smażony
- Krążki cebulowe
- Śledź w oleju
- Śledź z grzybami
- Sałatka z kurczakiem i ananasem
- Sałatka śródziemnomorska z tortellini
Cena: 55zł/os
Zamówienia przyjmujemy:
Codziennie: 9:00-20:00
Zamówienia realizujemy:
Pon-Pt 13:00-20:00
Sob-Nd 12:00-20:00
ZAMÓW
TEL. (32) 235 95 66