CATERING

DANIA NA WYNOS

PRZYSTAWKI

  • Tatar z cebulką i ogórkiem, podawany z pieczywem - 35 zł
    • (beef tartare with additives)

 

  • ZUPY
  • Rosół - 15 zł
    • (noodle soup)
  • Barszcz z krokietem - 15 zł
    • (borscht with croquet)
  • Zupa krem (sezonowa) - 16 zł
    • (seasonal cream soup)
  • Pikantny bulion ravioli rotondi z ossobuco i sezamem - 18 zł



DANIA GŁÓWNE

  • Rolada wieprzowa - 27 zł
    • (pork roulade)
  • Rolada wołowa - 30 zł
    • (beef roulade)
  • Kotlet de volaille z serem - 26 zł
    • (de volaille)
  • Filet grillowany z papryką - 26 zł
    • (grilled chicken fillet with paprica)
  • Kotlet schabowy - 26 zł
    • (pork chop)
  • Nuggetsy w chrupiącej panierce - 25 zł
    • (nuggets)
  • Stek z polędwicy z sosem z zielonego pieprzu - 36 zł
    • (roasted pork steak)
  • Żebro wołowe BBQ z sosem tzatziki - 35 zł
    • (BBQ beef rib, tzatziki sauce)

 

DODATKI DO DAŃ:

Skrobiowe - porcja 10zł :

  • Kluski z sosem 
  • Ziemniaki opiekane
  • Ziemniaki z wody
  • Frytki

Warzywne - porcja 9zł:

  • Kapusta czerwona z boczkiem 
  • Kapusta zasmażana 
  • Zestaw surówek
  • Bukiet gotowanych warzyw



SAŁATKI

  • Sałatka z kurczakiem (mix sałat, filet grill, mozarella, ogórek, pomidor, oliwa smakowa) - 35 zł
    • (set of lettuces, grilled chicken, mozarella, cucumber, tomato, flavored oil)
  • Sałatka z burratą (mix sałat, szparaga zielona,brunoise buraczane, sos vinaigrette) - 35zł
  • Sałatka z komosą ryżową, warzywami i pulpecikami wegańskimi - 38 zł



MAKARONY

  • Gnocchi buraczane z mascarpone i orzechami włoskimi oraz oliwą bazyliową - 32 zł
  • Makaron ravioli z ricottą i szpinakiem w sosie holenderskim - 36 zł 
  • Makaron konjac z tofu i warzywami ratatouille - 38zł
    • (pasta with tofu and ratatouille vegetables)


RYBY

  • Sandacz z pieca, podawany z tortellacci ze skorupiakami w sosie serowym - 49zł
  • Dorsz panierowany - 26 zł

 

DESERY

  • Saccottini z gruszką i serem, podawane z gałką lodów - 26zł
  • Lody z owocami i śmietaną - 24zł
  • Skyrnik - 25zł

 

Zamówienia przyjmujemy:

Codziennie: 12:00-20:00

Zamówienia realizujemy:

Pon-Pt 13:00-20:30

Sob-Nd 12:00-20:30

ZAMÓW

TEL. (32) 235 95 66

CATERING IMPREZOWY

Catering imprezowy (min. 6 os)

 

Obiad

 

Zupa do wyboru

  • Rosół z makaronem
  • Krem sezonowy

 

Patera mięs (2szt/os)

  • Rolada wieprzowa
  • Udko z kaczki
  • Włoski filet z piersi
  • De volaille
  • Policzki wieprzowe

 

Dodatki:

  • Sos pieczeniowy
  • Modra kapusta
  • Kapusta kiszona zasmażana
  • Surówka z białej kapusty
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki z wody

 

Cena: 75zł/os

 

 

Kolacja

 

Mięsa (2szt/os)

  • Sznycel po parysku ze szpinakiem
  • Eskalopki z poledwiczki wieprzowej z boczniakiem
  • Indyk grillowany z ratatouille
  • Kotlet schabowy tradycyjny

 

Dodatki: Gnocchi / Wedgesy / Warzywa gotowane / Surówka z kapusty pekińskiej

 

Cena: 70zł

 

Zimna płyta

  • Półmisek mięs pieczystych
  • Półmisek mięs z własnej wędzarni
  • Selekcja serów
  • Tymbaliki drobiowe
  • Łosoś wędzony
  • Pierożki gyoza
  • Caprese
  • Cheddar smażony
  • Krążki cebulowe
  • Śledź w oleju
  • Śledź z grzybami
  • Sałatka z kurczakiem i ananasem
  • Sałatka śródziemnomorska z tortellini

 

Cena: 65zł/os

 

 

Zamówienia przyjmujemy:

Codziennie: 9:00-20:00

 

Zamówienia realizujemy:

Pon-Pt 13:00-20:00

Sob-Nd 12:00-20:00

 

ZAMÓW

TEL. (32) 235 95 66