CATERING

DANIA NA WYNOS

PRZYSTAWKI

  • Śledzik w śmietanowo-cytrusowej pierzynce - 22zł

ZUPY

  • Rosół - 12zł
  • Zupa jarzynowa - 11zł
  • Żurek z żeberkiem - 14zł
  • Krem szparagowy - 16zł

DANIA GŁÓWNE

  • Rolada wieprzowa, kluski śląskie, kapusta czerwona - 36zł
  • Rolada wołowa, kluski śląskie, kapusta czerwona - 40zł
  • Kotlet de volaille z serem, frytki, zestaw surówek - 33zł
  • Filet grillowany z duetem paprykowym, frytki - 35zł
  • Schab panierowany, frytki, kapusta zasmażana z grzybami - 34zł
  • Karczek z grilla, pieczone ziemniaki, zielone szparagi - 38 zł
  • Nuggetsy, frytki, surówka - 30zł
  • Burger wołowy z serem, sałatą, ogórkiem, pomidorem i cebulą - 30zł

SAŁATKI

  • Sałatka z kurczakiem (mix sałat, filet grill, pomarańcz, ogórek, pomidor, ziarna, sos winegret) - 28zł
  • Sałatka z polędwiczką grillowaną (mix sałat, szparagi, pomidorki koktajlowe, sos winegret malinowy) - 32zł

MAKARONY

  • Makaron z kurczakiem (kurczak, cebulka, czosnek, pomidorki koktajlowe, jarmuż, śmietana, tymianek) - 30zł
  • Makaron z łososiem (łosoś, groszek cukrowy, cebulka, czosnek, pomidorki koktajlowe, sos pomarańczowy, chilli) - 32zł

RYBY

  • Sandacz na sałatce śródziemnomorskiej z sosem serowym - 48zł
  • Łosoś na duecie z cukinii z puree selerowym - 45zł

DANIE WEGAŃSKIE

  • Krem szparagowy - 16zł
  • Makaron z warzywami (cebulka, czosnek, jarmuż, papryka, pomidor, pieczarki) - 30zł
  • Steak sojowy, ziemniaki pieczone, trio warzywne z emulsją ziołową - 38zł

DESERY

  • Malinowy raj (3 gałki lodów z malinami) - 18zł
  • szarlotka na musie pomarańczowym z gałką lodów - 18zł

 

 

Zamówienia przyjmujemy:

Codziennie: 9:00-20:00

 

Zamówienia realizujemy:

Pon-Pt 13:00-20:00

Sob-Nd 12:00-20:00

 

Możliwy odbiór osobisty

 

Zamówienia z dowozem gratis od 50 zł do:

Ochojec, Golejów, Wielopole, Wilcza

 

Pozostałe lokalizacje

z dowozem w cenie od 15zł

 

ZAMÓW

TEL. (32) 235 95 66

CATERING IMPREZOWY

Catering imprezowy (min. 6 os)

 

Obiad

 

Zupa do wyboru

  • Rosół z makaronem
  • Krem z białych szparag

 

Patera mięs (2szt/os)

  • Rolada wołowa
  • Udko z kaczki
  • Włoski filet z piersi
  • De volaille
  • Szynka nadziewana wędzonką

 

Dodatki:

  • Sos pieczeniowy
  • Modra kapusta
  • Kapusta zasmażana z koperkiem
  • Surówka z białej kapusty
  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki z wody

 

Cena: 60zł/os

 

 

Kolacja

 

Mięsa (2szt/os)

  • Sznycel drobiowy ze szparagami
  • Eskalopki z poledwiczki wieprzowej z boczniakiem
  • Indyk w migdałach
  • Kotlet schabowy, boczek, ser

 

Dodatki: Gnocchi / Wedgesy / Warzywa gotowane / Surówka z kapusty pekińskiej

 

Cena: 52zł

 

Zimna płyta

  • Półmisek mięs pieczystych
  • Półmisek mięs z własnej wędzarni
  • Selekcja serów
  • Tymbaliki drobiowe
  • Łosoś wędzony
  • Pierożki gyoza
  • Kiełbasa w cieście francuskim
  • Cheddar smażony
  • Krążki cebulowe
  • Śledź w oleju
  • Śledź po holendersku
  • Sałatka z kurczakiem i ananasem
  • Sałatka z makaronem grandine
  • i suszonymi pomidorami

 

Cena: 50zł/os

 

DESERY

zamówienia na desery należy składać 5 dni przed odbiorem

  • Kopa śląska - 50 zł
  • Deser kawowo-chałwowy z bakaliami - 40 zł
  • Ptasie mleczko truskawkowe - 35 zł
  • Ptasie mleczko mix - 35 zł

 

Zamówienia przyjmujemy:

Codziennie: 9:00-20:00

 

Zamówienia realizujemy:

Pon-Pt 13:00-20:00

Sob-Nd 12:00-20:00

 

ZAMÓW

TEL. (32) 235 95 66