CATERING
DANIA NA WYNOS
PRZYSTAWKI
- Tatar z cebulką i ogórkiem, podawany z pieczywem - 35 zł
- (beef tartare with additives)
- ZUPY
- Rosół - 15 zł
- (noodle soup)
- Barszcz z krokietem - 15 zł
- (borscht with croquet)
- Zupa krem (sezonowa) - 16 zł
- (seasonal cream soup)
- Pikantny bulion ravioli rotondi z ossobuco i sezamem - 18 zł
DANIA GŁÓWNE
- Rolada wieprzowa - 27 zł
- (pork roulade)
- Rolada wołowa - 30 zł
- (beef roulade)
- Kotlet de volaille z serem - 26 zł
- (de volaille)
- Filet grillowany z papryką - 26 zł
- (grilled chicken fillet with paprica)
- Kotlet schabowy - 26 zł
- (pork chop)
- Nuggetsy w chrupiącej panierce - 25 zł
- (nuggets)
- Stek z polędwicy z sosem z zielonego pieprzu - 36 zł
- (roasted pork steak)
- Żebro wołowe BBQ z sosem tzatziki - 35 zł
- (BBQ beef rib, tzatziki sauce)
DODATKI DO DAŃ:
Skrobiowe - porcja 10zł :
- Kluski z sosem
- Ziemniaki opiekane
- Ziemniaki z wody
- Frytki
Warzywne - porcja 9zł:
- Kapusta czerwona z boczkiem
- Kapusta zasmażana
- Zestaw surówek
- Bukiet gotowanych warzyw
SAŁATKI
- Sałatka z kurczakiem (mix sałat, filet grill, mozarella, ogórek, pomidor, oliwa smakowa) - 35 zł
- (set of lettuces, grilled chicken, mozarella, cucumber, tomato, flavored oil)
- Sałatka z burratą (mix sałat, szparaga zielona,brunoise buraczane, sos vinaigrette) - 35zł
- Sałatka z komosą ryżową, warzywami i pulpecikami wegańskimi - 38 zł
MAKARONY
- Gnocchi buraczane z mascarpone i orzechami włoskimi oraz oliwą bazyliową - 32 zł
- Makaron ravioli z ricottą i szpinakiem w sosie holenderskim - 36 zł
- Makaron konjac z tofu i warzywami ratatouille - 38zł
- (pasta with tofu and ratatouille vegetables)
RYBY
- Sandacz z pieca, podawany z tortellacci ze skorupiakami w sosie serowym - 49zł
- Dorsz panierowany - 26 zł
DESERY
- Saccottini z gruszką i serem, podawane z gałką lodów - 26zł
- Lody z owocami i śmietaną - 24zł
- Skyrnik - 25zł
Zamówienia przyjmujemy:
Codziennie: 12:00-20:00
Zamówienia realizujemy:
Pon-Pt 13:00-20:30
Sob-Nd 12:00-20:30
ZAMÓW
TEL. (32) 235 95 66
CATERING IMPREZOWY
Catering imprezowy (min. 6 os)
Obiad
Zupa do wyboru
- Rosół z makaronem
- Krem sezonowy
Patera mięs (2szt/os)
- Rolada wieprzowa
- Udko z kaczki
- Włoski filet z piersi
- De volaille
- Policzki wieprzowe
Dodatki:
- Sos pieczeniowy
- Modra kapusta
- Kapusta kiszona zasmażana
- Surówka z białej kapusty
- Kluski śląskie
- Ziemniaki z wody
Cena: 75zł/os
Kolacja
Mięsa (2szt/os)
- Sznycel po parysku ze szpinakiem
- Eskalopki z poledwiczki wieprzowej z boczniakiem
- Indyk grillowany z ratatouille
- Kotlet schabowy tradycyjny
Dodatki: Gnocchi / Wedgesy / Warzywa gotowane / Surówka z kapusty pekińskiej
Cena: 70zł
Zimna płyta
- Półmisek mięs pieczystych
- Półmisek mięs z własnej wędzarni
- Selekcja serów
- Tymbaliki drobiowe
- Łosoś wędzony
- Pierożki gyoza
- Caprese
- Cheddar smażony
- Krążki cebulowe
- Śledź w oleju
- Śledź z grzybami
- Sałatka z kurczakiem i ananasem
- Sałatka śródziemnomorska z tortellini
Cena: 65zł/os
Zamówienia przyjmujemy:
Codziennie: 9:00-20:00
Zamówienia realizujemy:
Pon-Pt 13:00-20:00
Sob-Nd 12:00-20:00
ZAMÓW
TEL. (32) 235 95 66