Organizacja przyjęć to nie lada wyzwanie! Pragnąc zaoszczędzić Państwu tego trudu, proponujemy organizację najważniejszych wydarzeń w Restauracji Biały Dom, w otoczeniu ekskluzywnych wnętrz, które z pewnością zachwycą Państwa oraz wszystkich zgromadzonych Gości.

 

Poza stylowymi wnętrzami, możemy pochwalić się niebanalną kuchnią na najwyższym poziomie oraz profesjonalną i dyskretną obsługą. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie, pragnąc zaspokoić jego najbardziej wymagające oczekiwania.

 

 

 

 

W celu poznania szczegółów, zapraszamy do zapoznania się z poniższą propozycją:

 

OBIAD:


ZUPA

  • Tradycyjny rosół z makaronem

 

DANIE GŁÓWNE:

  • Patera mięs (2,5 szt./os) - serwowane wszystkie rodzaje mięs
  • Rolada wołowa
  • Rolada wieprzowa
  • Filet włoski z mozzarellą i pomidorami
  • Kotlet schabowy panierowany
  • Pieczeń wieprzowa nadziewana wędzonką
  • Kotlet devolaille z serem

Dodatki

  • Kluski jasne / kluski ciemne / ziemniaki z wody
  • Surówki (3 do wyboru): kapusta czerwona na ciepło / kapusta biała z koperkiem / tradycyjne buraki / sałatka wiosenna / surówka z marchwi

 

DESER:

  • Deser w pucharku (jeden do wyboru)
    •  Mus czekoladowy z wiśniami
    •  Panna cotta waniliowa z miętą i malinami
  • Komunijny tort z bitą śmietaną
  • Wybór ciast koktajlowych (3 rodzaje)
  • Patera owoców sezonowych

MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA LODÓW DLA DZIECI
Do deseru serwowana kawa oraz herbata

 

ZIMNA PŁYTA

  • Półmisek tradycyjnych mięs z własnej wędzarni ze szlachetnymi wędlinami
  • Befsztyk tatarski z dodatkami
  • Mini galaretki drobiowe
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Półmisek szlachetnych serów
  • Łosoś wędzony z dipem koperkowym
  • Mozarella z pomidorami
  • Krążki cebulowe, pierożki gyoza
  • Ser cheddar smażony
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z tortellini
  • Ryba opiekana w zalewie octowej
  • Pieczywo oraz masło

DODATEK NA CIEPŁO DO ZIMNEJ PŁYTY:

  • Tradycyjny barszcz czerwony serwowany z pasztecikiem

 

KOLACJA:

  • Mięsa (1,5 szt./os.)
  • Filet z kurczaka ze szpinakiem
  • Indyk w migdałach
  • Polędwiczka wieprzowa z boczniakiem

Dodatki

  • Frytki, dufinki
  • Bukiet jarzyn gotowanych / surówka z kapusty pekińskiej

 

NAPOJE

  • Napoje gazowane – 1 szt. /os
  • Soki owocowe, woda niegazowana – bez limitu
  • Kawa oraz herbata - bez limitu

 

CENY:
PAKIET I - 270 zł/os.
(obiad, deser, zimna płyta, barszcz, napoje)
PAKIET II - 315 zł/os.
(obiad, deser, zimna płyta, barszcz, kolacja, napoje)


DODATKOWO
Możliwość domówienia przystawki (jedna pozycja do wyboru)

  • Carpaccio z polędwicy podane z chrupiącym tostem
  • Roladka łososiowa na grzance paryskiej z sosem vinaigrette i kaparami
  • Polędwiczka wieprzowa souvie z serem brie na kruchej sałacie

CENA: 25 zł/os.